Medewerker in beeld: Anne | Werken bij Het Badhuys

Sinds januari hebben we een nieuw gezicht bij Het Badhuys. Anne is onze sales coördinator en verzorgd alle inkomende telefoons en mails en ondersteunt onze adviseurs. Maak kennis met Anne via ons nieuwe blog.

Stel je eens voor

Ik ben Anne Mouthaan, 25 jaar, en woon in Breda. Ik woon hier nu 8 jaar waarvan 4 jaar samen met mijn vriend Remco in de wijk Fellenoord. Van origine kom ik uit Zeeland. In mijn vrije tijd boulder ik graag. Daarnaast ben ik ook een echte Bourgondiër en ben ik gek op muziek.

Hoe ben je begonnen in jouw vakgebied? 

Ik heb de studie International Tourism Management gevolgd aan de NHTV in Breda. Tijdens deze brede studie kwam ik erachter dat ik graag mensen help, en in contact sta met klanten. Ik ben mede hierdoor bij een reisorganisatie aan de slag gegaan in een functie waar dit een groot onderdeel van was. Nadat ik hier twee jaar had gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd al een affiniteit gehad met interieur en design, dus toen ik voor deze positie werd benaderd, was ik gelijk enthousiast. 

Wat is een belangrijke vaardigheid voor jouw functie?

Je moet in deze functie snel kunnen schakelen, stressbestendig zijn en een positieve mindset hebben. Je moet als sales coördinator namelijk van al het reilen en zeilen binnen de organisatie op de hoogte zijn om klanten en collega’s zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wat vind je het leukst aan het werken voor Het Badhuys?

Er zit veel enthousiasme binnen het bedrijf waar we samen aan een mooi eindproduct mogen werken.

Wat is jouw ideale werkdag? 

Een dag met afwisseling waarin ik klanten en collega’s kan helpen zodat alles lekker doorloopt. 

Anne in showroom van Het Badhuys.